Se vores åbningstider for Kristi Himmelfarts Dag her
Vi er nu blevet autoriseret nyvognsforhandler af JAC Motors | Læs mere her

Find din næste JAC elbil hos Asbjørn Biler i Holbæk

Hos Asbjørn Biler er vi stolte af at være nyvognsforhandler af det innovative elbilsmærke, JAC, som er opstået ud af et samarbejde mellem Volkswagen og JAC Motors, der tidligere har lavet lastbiler.

 

Som forhandlere af JAC elbiler kan vi give vores kunder den bedste køreoplevelse, og med JAC er vi sikre på at kunne levere kvalitet, pålidelighed og innovation.

 

Bliv klogere på JAC Motors


JAC
er en nyere producent af elbiler, og deres SUV model kombinerer avanceret teknologi med stilfuldt design. Med fokus på innovation er JAC elbiler kendt for deres imponerende rækkevidde, hurtig opladning og behagelige køreegenskaber.

Med en JAC elbil får du ikke kun en mere miljøvenlig transportløsning end en traditionel benzinbil, men også en køreoplevelse, der kombinerer komfort og performance.

Oplev komforten i en sporty SUV elbil

jac bil

Der er flere gode grunde til at vælge en JAC elbil. For det første tilbyder elbiler en overlegen kørekomfort med deres støjsvage motorer og jævne acceleration. Med deres avancerede batteriteknologi og imponerende rækkevidde er JAC elbiler også et praktisk valg.

 

Du behøver ikke at gå på kompromis med ydeevne eller komfort, da disse biler leverer en smidig og behagelig køreoplevelse. Med incitamenter som lavere skatter og afgifter samt adgang til miljøzoner, er der også flere økonomiske fordele ved at vælge en elbil. En JAC elbil giver dig ikke kun en behagelig køreoplevelse, men også mulighed for at køre uden at udleve CO2 og fossile brændstoffer.

 

Hos Asbjørn Biler i Holbæk står vi klar til at guide dig gennem valget af din næste JAC elbil og sikre, at du får den perfekte løsning til dine kørselsbehov. Kontakt os på telefon (+45) 59 45 18 12 eller send en mail til jacob@asbjornbiler.dk, så er vi klar til at hjælpe dig med at komme ud og køre i din nye JAC elbil.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag
Salgsafdelingen har åbent fra kl. 10.00 til 14.00
 
Værkstedet har lukket hele dagen.
...

Beregn byttepris

Book prøvetur