Vi er nu blevet autoriseret nyvognsforhandler af JAC Motors | Læs mere her

Asbjørn Biler og CarPeople Holbæk

Asbjørn Biler og CarPeople Holbæk – Det handler om tryghed og tillid

Hos os får du altid god service og et godt stykke arbejde, som du har råd til at betale. For os handler bilsalg, reparation og service nemlig om tryghed og tillid.

Som to firmaer i samme hus – bilsalg i Asbjørn Biler og autoværksted i CarPeople Holbæk – er vi din samlede alt-i-én løsning, når det kommer til biler.

Vi kan meget mere end bare at reparere din bil eller sælge dig en ny. Din bil er din vej frem i hverdagen og det skal være sjovt at købe og eje en bil. Biler giver fart over feltet. De skal ikke bare virke, så de kan tage dig fra A til B, men også gøre det med den rigtige stil og komfort. Derfor lytter vi altid til dig og dine ønsker og behov, når det kommer til en ny bil og reparation af den nuværende.

Vi yder en service og en tryghed, hvor vores kunder ved, at de ikke betaler for mere, end det de får. Vores største prioritet er nemlig, at vores kunder er glade og tilfredse, som har lyst til at vende tilbage, fordi de er tilfredse med vores service. Hos os ved du altid, at du går herfra med et godt produkt og en god reparation.

Når det kommer til reparation og service af din bil hos CarPeople Holbæk, tager vi alle typer opgaver på alle bilmærker. Privat eller erhverv, ny eller gammel, vi kan klare det hele. Vi har ekstra stor erfaring og speciale i bilmærker som Volkswagen, Skoda, Citroen, Hyundai og Opel.

Skal du købe bil, kan du også roligt gøre det hos os i Asbjørn Biler

Vi er kendt for at være reelle. I 2020 solgte vi over 550 biler til private og erhverv. Alle vores biler kommer med 12 måneders forsikring efter et stort service, som dækker alle forskrifter for det pågældende bilmærke. Det gælder alle elektriske dele, sikkerhed og komfort. Det vil sige, at alle vores brugte biler bliver istandsat og synet til punkt og prikke, inden vi sætter dem til salg. På den måde sikrer vi, at det altid er den bedste kvalitet, der forlader synshallen – og så får du altid en fejlfri brugtbilsattest med på din nye brugte bil.

Både i salg og på værkstedet er vi meget fleksible og har nogle af de mest løsningsorienterede medarbejdere i branchen. Opgaven skal løses uanset hvad tid på dagen det er. For kan vi løse din udfordring i dag, bliver vi til vi er færdige. Samtidig tager vi det hele i dit tempo og i et sprog du kan forstå, så du kan være med. Vi tager os gerne tiden til at sidde og drikke en kop kaffe med dig, mens vi afdækker dine behov for en ny bil. Og har vi ikke det, du har brug for, skaffer vi det hjem hurtigst muligt. Og skal du hurtigt videre, går vi også gerne straks i gang med reparationen.

Du er velkommen til at ringe til os på 5945 1812, hvis du har spørgsmål eller vil tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig godt videre. 

Services vi tilbyder

Passion for biler giver vækst hos Asbjørn Biler og CarPeople Holbæk

Asbjørn Biler startede i 2017 som en lille brugtvognsforhandler med ejer Jacob Asbjørn som eneste medarbejder.  I dag har Jacob  passionerne for bilsalg og reparation sammen i håb om at skabe en større og bedre helhedsoplevelse. Jacob Asbjørn ejer i dag CarPeople Holbæk . Så når du køber bil hos Asbjørn Biler og får den serviceret og repareret hos CarPeople Holbæk, er du sikker på at få service i verdensklasse. Med flytning til større bygninger med plads til biludstilling, kontor og værksted i samme hus er drømmen om helhedsoplevelsen ved at gå i opfyldelse.

Hvor Jacob i starten klargjorde alle bilerne selv og fik repereret bilerne ude af huset, har han i dag 12 medarbejdere med folk til at tage sig alle opgaver fra administration over salg til reparation og service. 

Historie:

Asbjørn Biler startede i 2017 som brugtvognsforhandler på Ved Fauergården 3, 4300 Holbæk.

I 2019 åbnede Jacob Asbjørn det nye bilhus ved Fauergården 5b, hvor vi nu har 2 firmaet –  Asbjørn Biler og CarPeople Holbæk med bilsalg og værksted under samme tag. 

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag
Salgsafdelingen har åbent fra kl. 10.00 til 14.00
 
Værkstedet har lukket hele dagen.
...

Beregn byttepris

Book prøvetur