Vi er nu blevet autoriseret nyvognsforhandler af JAC Motors | Læs mere her

Hvem er vi?

Asbjørn Biler og CarPeople er Holbæks nye bil hus

Hos Asbjørn Biler er vi 12 ansatte, som hver dag yder vores bedste for at give vores kunde en oplevelse udover det sædvanlige.  I salgsafdelingen er det Michael Møller og Jacob Asbjørn, der sørger for at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til vores kunders ønsker og behov. Vi har begge en fortid i detailbranchen, hvorfor kundeservice, tillid og tryghed gerne skulle kendetegne os og den oplevelse vores kunder går hjem med.

Vi har i gennemsnit ca. 70-80  lækre, brugte biler stående til salg, og skulle vi ikke have den bil du søger, så vil vi gøre alt for at skaffe den hjem til dig. Vi leverer altid bilen med stort service og en fejlfri 100% Autotjek brugtbilsattest samt en synsrapport fra synshallen. Du kan derfor være helt tryg ved at købe din næste brugte bil hos os.

På vores værksted som er en del af kæden CarPeople er vi fem mekanikere. Vi sørger altid for, at mekanikerne er udstyret med nyeste viden via kurser samt ved at følge med i seneste opdateringer. Det er vigtigt for os, så vi kan servicere din bil på den bedst mulige måde. Vi er alsidige og kan servicere alle bilmærker. Vi er også certificeret el- og hybridværksted.

Vores værkfører Kasper Sidney Banzon og hans team sørger for, at din bil altid bliver passet og plejet efter fabrikkernes forskrifter. Ønsker du en professionel klargøring, har vi også et team der både polerer og renser din bil med kvalitetsprodukter. Alt på vores CarPeople-værksted laves med kvalitetsreservedele og til måske Holbæks billigste timepris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

På kontoret styrer May-Britt Thygesen bogholderiet. Hun er en af de første du møder, når du kommer ind til indskrivningen. May-Britt har været i bilbranchen i mange år, og sørger  udover indskrivningen for regnskab, fakturering og modtagelse af vores kunder.

Vi glæder os til at se jer!
Jacob Asbjørn

jacob asbjørn

Jacob Asbjørn

Indehaver – Salg & Indkøb

Direkte mobil: 2434 0345
Hoved nummer: 5945 1812
Email: Jacob@asbjornbiler.dk

Michael Møller

Salgsansvarlig

Direkte mobil: 2342 3145
Hoved nummer: 5945 1812
Email: mm@asbjornbiler.dk

Michael har været i detailhandlen i over 27 år. De seneste snart 5 år har han været i bilbranchen her hos Asbjørn Biler.

Skype: +45 23 42 31 45

May-Britt Threin Thygesen

Indskrivning værksted/regnskab

Direkte mobil: 2434 6699
Hoved nummer: 5945 1812
Email: mt@carpeopleholbaek.dk

Kasper Sidney Banzon

Værkfører & Mekaniker – CarPeople Holbæk

Direkte mobil: 54340166
Email: vaerksted@carpeopleholbaek.dk

Erfaren mekaniker med mere end 16 år på bagen. Kasper er en grundig og erfaren mekaniker. Han er stærk i fejlsøgning.

Patrick

Mekaniker – CarPeople Holbæk

Michael

Mekaniker- CarPeople Holbæk

Tobias

Mekaniker- CarPeople Holbæk

Philip

Mekaniker – CarPeople Holbæk

Magnus

Mekanikerelev – CarPeople Holbæk

Svetlana

Klargøring

Steen

Rengøring

Michael

Pladsmand

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag
Salgsafdelingen har åbent fra kl. 10.00 til 14.00
 
Værkstedet har lukket hele dagen.
...

Beregn byttepris

Book prøvetur