Se vores åbningstider for Kristi Himmelfarts Dag her
Vi er nu blevet autoriseret nyvognsforhandler af JAC Motors | Læs mere her

VÆRKSTEDS BOOKING

CarPeople Basis Service i Holbæk

Det er vigtigt, at din bil er vedligeholdt, så du trygt og sikkert kan køre i den og dermed undgå bekymringer. CarPeople Basis Service udføres altid efter bilfabrikantens forskrifter. Vi skifter olie- og oliefilter efter fabrikkens anvisninger samt gennemgår din bil fra top til tå, så du trygt kan køre videre uden bekymringer.

For os er tillid og tryghed altafgørende. Derfor kontakter vi dig altid, hvis vi støder på et problem, som vi vurderer vil være en fordel for dig at få lavet, inden arbejdet påbegynder. Vi sørger for, at du har fuld kontrol over arbejdet på din bil – og selvfølgelig din regning.

Hvad får du med CarPeople Basis Service?

Listen over hvad vi tjekker og udskifter er lang, men her kan du se noget af det, vi gør. Ønsker du at se den fulde oversigt, kan du se den her.

Book tid til CarPeople Basis Service hos Asbjørn Biler i Holbæk

Hos Asbjørn Biler udfører vores erfarne mekanikere grundige basis service på vores eget CarPeople værksted i Holbæk. Vi servicerer alle slags biler og følger altid fabrikantens forskrifter nøje.

Book en tid til CarPeople Basis Service lige her. Du kan finde vores kontaktoplysninger her eller kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Foruden CarPeople Basis Service tilbyder vi også aircondition service og bremsetjek.

VÆRKSTED ÅBNINSTIDER

Man. – Tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Asbjørn Biler
Ved Faurgaarden 5B
DK-4300 Holbæk

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag
Salgsafdelingen har åbent fra kl. 10.00 til 14.00
 
Værkstedet har lukket hele dagen.
...

Beregn byttepris

Book prøvetur