Se vores åbningstider for Kristi Himmelfarts Dag her
Vi er nu blevet autoriseret nyvognsforhandler af JAC Motors | Læs mere her

100% Autotjek

Få ekstra tryghed når du køber brugt bil hos os!

100% Autotjek – Din sikkerhed for et trygt bilkøb

Vi er en del af 100% Autotjek for, at du som kunde kan føle dig helt tryg, når du køber brugt bil – uanset om du ved lidt eller meget om biler i forvejen. Når du køber en bil med et 100% Autotjek-stempel, får du nemlig sikkerhed for tryghed og kvalitet.

Vi er med i et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, og vi opfylder en række krav og betingelser for at være med i konceptet. Som en del af konceptet, har vi tre grundlæggende værdier, som vi ikke går på kompromis med. På den måde er du sikret den bedst mulige oplevelse, når du køber ny, brugt bil hos os.

Hver dag arbejder vi dedikeret for at leve op til vores høje standard, så når du køber brugt bil hos os, er du sikret:  

De tre punkter oven for er helt afgørende for, at du bliver glad og tilfreds med din nye bil, så du kan trille ud på vejen uden bekymringer.

Hvorfor købe en bil med en 100% Autotjek-brugtbilsforsikring?

Det er selvfølgelig aldrig at håbe, at du får brug for din brugtbilsforsikring, men er uheldet, ude så griber forsikringen dig økonomisk og vi får hurtigt repareret din bil.

*Hvilken brugtbilsforsikring kan jeg som kunde vælge til min nye brugte bil? *Regler for maks. alder og km ved indtegning og dækningsgrad ved de tre forskellige dækninger, spørg os!

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller på anden måde ønsker at komme i kontakt med os, kan vi altid kontaktes via telefon, mail eller nedenstående formular.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag
Salgsafdelingen har åbent fra kl. 10.00 til 14.00
 
Værkstedet har lukket hele dagen.
...

Beregn byttepris

Book prøvetur